OM OSS

NorMetal leverer alle typer beslag, til boliger, spesialproduksjon ned til en enhet til for eksempel alt utstyr til utvendige takplater, utvendige fasadeplater, himlingsplater, skrivebordsfronter med eller uten dekor, metallskilt til dører og bord, designemøbler, skadedyrvern og mye annet etter behov. 

NorMetal AS startet med serieproduksjon av beslag i 1981, og ble skilt ut som eget selskap i 2019. Vi produserer alle typer beslag til utvendig bruk på bolig, vi benytter kun tynnplater i produksjonen. Virksomheten foregår i ca. 6.000 kv.m. store lokaler beliggende sentralt midt i Vestfold, i Horten kommune. Der har vi alle typer maskiner til bearbeiding av tynnplater, med egen slitter, helautomatisk stansemaskin samt robotstyrte knekkemaskiner og flere rollformere, for å nevne noe. 

NorMetal leverer alle typer beslag, til boliger, spesialproduksjon ned til en enhet til for eksempel alt utstyr til utvendige takplater, utvendige fasadeplater, himlingsplater, skrivebordsfronter med eller uten dekor, metallskilt til dører og bord, designemøbler, skadedyrvern og mye annet etter behov. 

NorMetal AS er i en god utvikling og bestreber seg på å levere produkter som har gjennomgått gode produksjonsrutiner, basert på bærekraftig produksjon. Vi benytter gjenvinnbare råvarer, maling og belegg er i størst mulig grad produsert av miljøvennlige råvarer. 

Utvikling av nye produkter foregår kontinuerlig, i samarbeide med våre kunder.

Team

Pål Hansen

Teknisk leder – salgsleder

Chriss Crocket

Driftsleder

Britt Hansen

Administrasjon og ordre

Trond Crame

Daglig leder

Normetal.no benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.